پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) | بارش باران از ظهر امروز در خراسان رضوی آغاز می‌شود چت کردن به جای حرف زدن در روابط زناشویی! اختصاصی | تصاویری از آتش‌سوزی شفت گیلان افتتاح ۲ هزار و ۹۵۰ پروژه محرومیت زدایی بسیج سازندگی خراسان رضوی دل‌درد‌های کودکتان را این‌گونه تسکین دهید کشف لاشه پلنگ در منطقه شکارممنوع شهرستان فریمان (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) خصوصیات و معیار‌های کفش مناسب چیست؟ حریق ۴۰ واحد در شهرک امامزاده ابراهیم شفت | آتش سوزی تلفات جانی نداشت (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) + فیلم چگونه شاد باشیم؟ اجازه گرفتن بچه‌ها برای بیرون رفتن از منزل آنچه پیش از نوجوانی باید به فرزندتان آموزش دهید چطور محیط اینترنت را برای کودکان امن کنیم؟ بازیگوشی والدین؛ قدمی مؤثر تا حال خوب فرزندان کشف و ضبط ۲ هزار و ۵۷۶ قلم کالای آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و تقلبی در مشهد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش جان ۶ بیمار شد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) در جست وجوی همسر همسان | درباره مراکز همسان گزینی که  می‌توانند شرایط یک زندگی پایدار را برای زوج‌ها فراهم کنند  با کودکان بدغذا چگونه رفتار کنیم؟ این وسایل را نباید در آشپزخانه نگهداری کنید
سرخط خبرها

کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه با مصرف ماست

  • کد خبر: ۱۵۹۵۲
  • ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۳
کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه با مصرف ماست
مطالعات جدید محققان دانشگاه لنکستر انگلستان نشان می‌دهد که مصرف ماست طبیعی، خطر ابتلا به سرطان سینه را در بانوان کاهش می‌دهد.  

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از پایگاه خبری «مدیکال اکسپرس»، محققان می‌گویند یکی از دلایل بروز سرطان پستان می‌تواند التهاب ناشی از باکتری‌های مضر باشد؛ بنابراین مصرف روزانه ماست طبیعی که باکتری‌های مضر را با باکتری‌های مفید جایگزین می‌کند، می‌تواند راهی ساده و ارزان برای جلوگیری از بروز این سرطان در بانوان باشد.

ماست حاوی باکتری‌های مفید مخمر لاکتوز است که معمولاً در شیر یافت می‌شوند و مشابه باکتری‌ها یا -فلورمیکروبی (microflora)- موجود در سینه مادرانی که به نوزاد خود شیر می‌دهند، هستند.

ریچل ریگبی از مولفان این پژوهش می‌گوید: «ما اکنون می دانیم که شیر مادر به طور خودبخودی استریل نیست و فرآیند شیردهی فلورمیکروبی سینه را تغییر می‌دهد. باکتری‌های مخمر لاکتوز معمولاً در شیر یافت می‌شوند و احتمالاً در دوران شیردهی و برای مدتی ناشناخته پس از شیردهی مجاری پستان زنان را نیز اشغال می‌کنند. »

محققان بر این باورند که از آن‌جایی که هر سال از شیردهی خطر ابتلا به سرطان سینه را تا ۴.۳ درصد کاهش می‌دهد، این باکتری‌های مخمر لاکتوز در سینه نقش محافظتی دارند.

تاکنون چندین مطالعه ارتباط میان مصرف ماست و کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه را نشان داده‌اند، حال محققان معتقدند که ممکن است ماست به دلیل جابجایی باکتری‌های مضر با باکتری‌های مفید چنین تاثیر پیشگیرانه‌ای داشته باشد.

تقریباً ۱۰ میلیارد سلول باکتریایی در بدن انسان وجود دارد، در حالی که اکثر این باکتری‌ها بی ضرر هستند. برخی از آن‌ها سمومی ایجاد می‌کنند که باعث ایجاد التهاب در بدن می‌شوند.

التهاب مزمن میکروب‌های مضر را از بین می‌برد اما همزمان به بدن نیز آسیب می‌رساند. یکی از شایع‌ترین بیماری‌های التهابی، بیماری لثه یا پریودنتیت است که قبلاً ارتباط آن با بروز سرطان‌های دهان، مری، روده بزرگ، لوزالمعده، پروستات و سینه اثبات شده است.

نتایج یافته‌های این مطالعه نشان می‌دهد که سلول‌های بنیادی که برای احیای مجرای پستان تقسیم می‌شوند، تحت تأثیر فلورمیکروبی قرار دارند و اجزای خاصی از این فلور در اندام‌های دیگر چون روده بزرگ و معده خطر ابتلا به سرطان را افزایش داده است. بنابراین ممکن است سناریوی مشابهی در سینه نیز اتفاق بیفتد. به این ترتیب که فلورای میکروبی موجود در این اندام بر تقسیم سلول‌های بنیادی اثر گذاشته و خطر بروز سرطان را افزایش دهد. ماست با تغییر این فلورمیکروبی خطر بروز سرطان سینه ناشی از التهاب باکتریایی را کاهش می‌دهد. 

این مطالعه در مجله Medical Hypoteses منتشر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->